duminică, 20 decembrie 2015

Beneficiile ciocolatei

sursa imaginii: www.mensjournal.com

Ciocolata este unul dintre cele mai iubite dulciuri inca de la aparitia ei de mii de ani. Se spune  ca ciocolata este un remediu foarte bun pentru organism.
Cateva motive pentru care ar trebui sa consumam zilnic o bucatica de ciocolata de calitate:
1.S-a dovedit clinic faptul ca daca zilnic consumam o anumita cantitate de ciocolata reducem riscul aparitiei bolilor cardiace care este printre principalele cauze de deces in tara noastra.
2.Un studiu arata ca daca se consuma zilnic ciocolata neagra de calitate cu procent mare de cacao ar putea scadea colesterolul si imbunatateste tensiunea arteriala.
3.Ciocolata reprezinta un afrodisiac care ofera o atitudine sexuala pozitiva.
4.Ciocolata se foloseste si pentru diferite tratamente corporale. Boabele de cacao contin antioxidanti care ne ajuta sa avem o piele frumoasa.
5.Pudra de cacao poate ajuta la prevenirea cariilor (chiar daca pare absurd), are proprietati anti-cancerigene, stimuleaza creierul, imbunatateste starea de spirit.
6.De asemenea este un energizant si ne creeaza buna dispozitie de care avem atata nevoie.
Eu va recomand tuturor iubitorilor de dulce sa savurati in fiecare zi, in cantitati mici, ciocolata si sa tinem cont de coeficientul de cacao. Cu cat acesta este mai mare cu atat ciocolata este mai sanatoasa si de folos organismului nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu