marți, 15 decembrie 2015

Preparate naturale pentru piele din cafea

sursa imaginii: www.huffingtonpost.com


O zi perfecta nu poate incepe fara cafeaua de dimineata. Pentru cei mai multi dintre noi cafeaua nu este numai o bautura de culoare neagra ce contine cofeina si care iti da energie.
Cafeaua, pe langa aroma sa unica, are multe beneficii pentru sanatate si frumusete: elimina excesul de lichid din organism, curata pielea, tonifica, diminueaza aspectul de coaja de portocala, etc. Cele mai recomandate sunt lotiunile naturale care pot prepara acasa. Iata doua exemple dintre acestea:
1.Exfoliant din cafea pentru corp
Preparare: Intr-un bol amestecam 5-6 linguri linguri de ulei de masline cu tot atatea linguri de zat de cafea pana se obtine o pasta groasa (in cazul in care nu va place uleiul de masline il putem inlocui cu gel de dus). Cu pasta obtinuta masam zonele cu celulita si pe urma  clatim.
Pentru a obtine rezultate eficiente se foloseste acest exfolianta de 3 ori pe saptamana impreuna cu o alimentatie echilibrata, sanatoasa si mult sport.
2.Lotiune tonica pentru ten
Preparam 100 ml de cafea tare si se lasa la rece. Dupa aceea tinem 5 minute la o temperatura medie si punem cateva picaturi de lamaie. Inmuiem in cafea un disc demachiant si aplicam pe fata. Acesta ca produce un ten tonifiant si relaxant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu