vineri, 8 iulie 2016

Ce NU trebuie sa faca baiatul la prima intalnire?

sursa imaginii: www.mode.com

Cand vine vorba despre prima intalnire cu ea trebuie sa tinem cont de anumite lucruri pentru ca lucrurile sa decurga normal.
Iata cateva lucruri pe care NU trebuie sa le faci la prima intalnire:
1.Sa NU pui accent pe cat de sarac sau bogat esti deoarece femeia ajunge sa traga concluzii bazate pe venituri, nu pe calitatile tale.
2.Nu fi pesimist in privinta jobului, a vietii tale. Fiind pesimist si avand un simt al umorului, creste sansele unei intalniri reusite.
3.NU spune ca inca esti indragostit de fosta iubita. Pari a fi sincer cu aceasta afirmatie insa, din contra ridici un semn de intrebare deoarece daca intr-adevar ai fi indragostit nu ai mai ajunge la o alta persoana. In plus dovedesti ca nu ai depasit acest impas.
4.NU spune lucruri care nu sunt adevarate despre tine. Fii sincer si lasa persoana sa se indragostesca de tine, nu de o alta fata a ta.
5.NU fi dezamagit de tine. Chiar daca esti in cautarea persoanei iubite, a unui job mai bun, a unei masini mai bune, fii multumit de persoana ta, de calitatile pe care le detii.
6.Nu dezvalui secrete. Fiind o persoana pe care de-abia ai intalnit-o nu este indicat impartasesti anumite lucruri. Cu timpul o poti fave daca iti vei castiga increderea in persoana de langa tine.
7.Nu vorbi despre tine mai tot timpul. Incearca sa porti o discutie echilibrata.
8.Nu ii spune ca ea este femeia potrivita pentru tine. Mai ales la prima intalnire este un impact prea mare si o concluzie pripita asupra viitorului tau.
9.Nu face remarci sexuale ciudate.
10.NU intarzia si nu lasa ca fata sa ajunga inaintea ta.
Evident ca mai sunt si alte reguli insa aceste sunt printre cele mai importante. Daca le respectam sansele ca intalnirea sa fie una de succes cresc considerabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu