miercuri, 23 decembrie 2015

Cum sa iti mentii silueta?

sursa imaginii: bodybuildingvids.com

Multe dintre femei au o problema cu kilogramele in plus, fie medical sau pur si simplu psihic. Este foarte greu sa gasesti cura de slabire potrivita tie.
Dietele care nu sunt combinate cu sport nu o sa aduca rezultate pe termen lung. Este foarte greu sa te abtii de la placerile „interzise” in domeniul culinar dar in cazul in care ati optat pentru un anumit tip de dieta si va doriti rezultate foarte bune merita pe delin incercat.
Felurile principale ale meselor sunt foarte importante si niciodata nu trebuie sarit peste micul dejun (cel mai important al zilei).
Corpul uman stie exact de ceea ce are nevoie. Atunci cand organismul ii este foame, tanjeste dupa un anumit tip de aliment trebuie hranit dar fara excese.
Cateva sfaturi foarte utile:
1.Cea mai buna metoda de slabit e sportul. Orice tip de sport practicat corect ajuta la tonifierea musculaturii, are efecte pozitive asupra inimii, plamanilor si a circulatiei sangelui. Dupa exercitii veti acumula multa energiei si va veti simti mai bine.
2.Pentru a obtine rezultate sa nu combinati proteine sau carbohidrati deoarece sunt digerate greu.
3.Beti multa apa, consumati supe (bogata in substante nutritive de care avem mare nevoie). Cele mai potrivite sunt: supa de broccoli, morcovi, conopida, rosii, varza.
4.Consumati multe legume crude sau preparate la abur.
Daca respectati aceste sfaturi veti vedea multe efecte pozitive asupra corpului dumneavoastra. Nu va asteptati la rezultate rapide pentru ca cel mai bun si sanatos mod de a slabi este treptat. O scadere brusca a kilogramelor in plus poate insemna (la incetarea sportului si a dietelor) o crestere si mai mare in greutate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu